Er du vår nye støttespiller?

Oksa Muay Thai er en idrettsklubb som tilbyr barn og unge en alternativ idrett med fokus på respekt for alle og god allsidig trening. 

Hos oss er alle velkomne, også dem som faller utenfor i andre idretter, på skolen, eller i samfunnet. Thaiboksing er en idrett som kan holde ungdom unna negative holdninger og trøbbel. Det er en aktivitet som egner seg godt hvis en trenger å bygge selvtillit og mestringsfølelse. Vårt fokus på samhold og trygghet men også forventninger til våre medlemmer har vært godt for mange som tidligere har opplevd mobbing eller utenforskap.

Vi har et enormt mangfold av barn og ungdom både hva gjelder nasjonaliteter og bydeler og vi ser på vårt samfunnsoppdrag med ydmykhet. Vi er stolte over å kunne tilby en litt annerledes idrett med røtter i tradisjoner fra Østen og ikke minst en idrett som er en av de mest voksende innenfor kampsport på verdensbasis. 

I tillegg til barn og ungdom, gutter og jenter,  jobber vi aktivt for å bygge opp sporten vår i Norge. To av våre medlemmer sitter i komitéen for thaiboksing Norge (i Kampsportforbundet), vi bidrar til dommerutvikling, trenerutvikling, og NIFs arbeid med antidoping. I 2022 deltok våre utøvere i både NM, Nordisk og EM og våre ambisjoner for fremtiden er høye. 

For å fortsette vår satsning på barn, ungdom og eliteutøvere, trenger vi næringslivet som våre støttespillere. Våre sponsormidler går til treningsutstyr, klubb turer, stevner, samlinger og ikke minst inkludering av de som har minst.

Vil du også bli en sponsor som 

-utgjør en forskjell for gutter og jenter fra hele Kristiansand

-er med og bidrar til mindre utenforskap

-bidrar til satsingen mot fremtidig norsk OL deltakelse i thaiboksing

Da er det bare å ta kontakt med vår sponsoransvarlig Knut Johnsen på knut@hoytlavt.no