Vår visjon

  • Å bidra til folkehelse og idrettsglede
  • Å forebygge utenforskap
  • Å bidra til et mer inkluderende samfunn
  • Å bidra til oppbyggingen av sporten thaiboksing i Norge

Våre verdier: Felleskap, Respekt, Hard trening

Rent IL

Klubben er et sertifisert Rent Idrettslag. Det innebærer at vi aktivt støtter arbeidet som Antidoping Norge gjør. Sammen kan vi være med og forbygge doping i norsk idrett.

Bakgrunn

Hovedinstruktør og grunder av Oksa, Glenn Jarlsby, har drevet med kampsport siden han var syv år, hovedsakelig karate, militær nærkamp og thaiboksing. Han dro til Thailand for å lære sporten i 2001 og har siden vendt tilbake hvert år for å bli bedre både som utøver og instruktør. I dag studerer han idrett på universitetet med Bachelor innenfor idrettsvitenskap, og driver Oksa Muay Thai på fritiden. Glenn er utdannet som personlig trener innenfor styrke- og kondisjons trening, og selvfølgelig også thaiboksing.

Oksa Muay Thai har mellom 20-25 instruktører, og rundt 200 medlemmer, mange med lang erfaring innen thaiboksing og MMA. Det blir også fler og fler som har vært med til Thailand for å trene og gå kamper der, noe som er en stor ressurs for klubben.

Trening hos oss

Når vi trener så legger vi vekt på at utøverne skal ha det gøy. Hvis man kan kombinere det med hard trening så har man gode forhold for mestring. På denne måten oppnår vi målet vårt som er å kunne tilby knallhard trening og et godt miljø.

Siden folk har forskjellig intensjon med treningen, og ikke alle ønsker å trene like hardt, har vi to partier for thaiboksing: nybegynner- og videregående/fighter-partiet. På den måten ivaretar vi de som ønsker å ta thaiboksing til et høyere nivå. Hovedtrenerne avgjør hvilket parti som passer best for hver enkelt utøver.

I tillegg til vår vanlige timeplan har vi jevnlig Combat-Conditioning som er utholdende styrke- og kondisjonstrening rettet mot fightere (men også for de som ikke trener kampsport). Slike treningsøkter annonseres på Facebook, så følg med på (link) hvis du ønsker å være med.

Satsningsområder

Barn og ungdom

Oksa Muay Thai satser på barn og unge. Barn og ungdom er fremtiden vår og som idrettsklubb ønsker vi å bidra til at gutter og jenter i Kristiansand har mulighet til å oppleve glede, mestring, inkludering og idrettsglede gjennom thaiboksing. Klubben låner ut alt av utstyr (unntatt tannbeskyttelse).

Elite

Vi konkurrerer jevnlig i Norge og i utlandet, spesielt da innenfor thaiboksing, men vi har utøvere som konkurrerer i MMA, BJJ, og Wushu i tillegg. Klubben er medlem av Norges Idrettsforbund, og hører til under Kampsportforbundet. Vi er dermed en del av World Muay Thai Council og IFMA.

Samarbeid med andre klubber

Vi har gode samarbeidspartnere på Kongsberg (Silverdragon), i Oslo (OFC, Grip Gym), i Lillestrøm (Denlangu Muay Thai), i Larvik (Larvik Combat Center), i Stavanger (Stavanger Top Team) og i Vennesla (Spartacus MMA). Våre utøvere reiser ofte på besøk til andre klubber og deltar på felles treninger og seminarer.  

Våre trenere

Barnepartiet: Elin, Jóhann, Dine, Anna

Ungdomspartiet: Eliah, Leon, 

Nybegynner voksne: Joakim, Robin

Fighter partiet: Arve, Brandon