priser

0.00Kr

Depositum fritt

Thaiboksing

Thaiboksing er en tradisjonsrik stående kampsport og disiplin fra Thailand som blir kalt “art of eight limbs” fordi den kombinerer bruk av knyttneve, albuer, knær og spark.

I f.eks. Boksing eller Kickboksing, brukes kun to eller fire kroppsdeler til å angripe med, mens i Thaiboksing brukes også “klinsjing” teknikker. 

mma

MMA (Mixed Martial Arts) er en fullkontakt-kampsport som tillater flere stilarter og teknikker. Noen eksempler på stilarter som benyttes er Boksing, Brasiliansk Jiu-Jitsu, Thaiboksing, Kickboksing og Wrestling.

BARNEPARTI

Det overordnede målet for barnepartiet er fysisk aktivitet gjennom lek og Thaiboksing. Vi trener ikke opp barnefightere, men ønsker gjennom thaiboksingen å gi barna mulighet til allsidig fysisk aktivitet med et mål om å kunne skape et godt selvbilde gjennom mestring og respekt for andre. Det eneste de trenger her treningstøy, gjerne shorts. Alt annet kan l¨nes fra gymmen.

INfo

generell Informasjon

Henvendelser angående faktura rettes til Casch management security as / www.cmsnorge.no. Oppsigelse/frysing av kontrakt skal rettes til CMS:roy@cmsnorge.com.

Husk! Det er en måneds oppsigelsesfrist på kontrakten.